מזון רפואי

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/01/2005 | 21:45 | מאת: ליה

שלום, החתול שלי סובל מאי ספיקת כליות, עקב כך הוא מקבל מזון מסוג KD (אני מערבבת לו רטוב ויבש יחד). בזמן האחרון לא ניתן להשיג מזון זה לא בצורתו היבשה ולא בקופסאות השימורים (מדובר ביותר ממקום אחד אליו פניתי). ידוע לי כי יש חברות אחרות המיצרות מזון המותאם לבעיה, אך רציתי לקבל המלצה ממוחה כמוך על מנת להיות בטוחה שלא יגרם לו כל נזק נוסף בעקבות תזונה לא מתאימה. בתודה מראש ובתקווה כי תענה לי במהרה מפני שהמזון כבר בגרגריו האחרונים...

21/01/2005 | 00:17 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום רב תמיד עדיף להמשיך להשתמש באותו מוצר במיוחד עם הוא יעיל ופועל את פעולתו כהלכה. לצערי בחתולים חולי כליות אחד מאמצעי הטיפול העיקריים הוא מזון. k/d לצורותיו הוא מזון יעיל ומוכח.ולכן מומלץ להמתין לבואו. מידע אישי המזון כבר הגיע לארץ ומשתחרר ביום א' בבוקר. על מנת לקבל עוד פרטים ניתן להתקשר לחברת ג'.ג' היבואנית 240260 1800

מנהל פורום תזונת בעלי חיים