כמה שאלות לגבי גור לברדור

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/01/2005 | 10:57 | מאת: רינה

שלום, קיבלנו אתמול גור לברדור בן 6 שבועות איזה אוכל יבש כדאי לקנות? האם יש המלצה מסויימת לגזע הזה? כמה פעמים ביום להאכיל ? איזה כמות בכל פעם ? תודה מראש רינה

17/01/2005 | 11:11 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום רינה המלצתי החמה מאוד הוא למזון שנקרא Science Diet Puppy Large Breed של חברת "הילס" מזון איכותי ביותר שבונה את הכלב (שלד , שרירים , פרווה ועור) ברמה הגבוהה ביותר שאני מכיר. כדאי מאוד ליישם את המלצת היצרן כפי שהיא מופיעה על גבי האריזה. מספר האכלות יומי בגיל זה הוא 3 .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים