חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

06/01/2005 | 00:35 | מאת: אייל

יש לי חתול בן חצי שנה ומהיום שהוא נכנס לדירה הוא אף פעם לא השתין וחרבן בדירה אך בחצי חודש האחרון הוא פשוט משתין ומחרבן בדירה בכל מקום אפשרי אם מישהו מכיר פיתרון ולמה הוא עושה את זה? בתודה מראש.

06/01/2005 | 08:25 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום אייל בשלב הראשוני הייתי בודק את מצע החול של חתולך. לעיתים החלפת המצע לכזה שאינו ידידותי לחתולך.או ריח רע הנודף ממנו , מביא לתופעות המתוארות על ידך. איני סבור שמדובר בבעיה רפואית. האם יש חתול נוסף בבית ?

06/01/2005 | 10:33 | מאת: רילי

שלום רב. יש לי חתולים מקסימים שאוכלים מזון רפואי של sience diet r\dביומיים האחרונים החתול אוכל פחות מהאוכל שלו. חשבתי בהתחלה שהוא פחות רעב מה שמוזר כיוון שהוא מאוד מאוד אוהב לאכול ולעיתים צריך להגביל אותו. אולם נתתי לו הבוקר מזון רטוב של אותה החברה והוא ממש טרף אותו ואף יילל על מנת לקבל עוד. מעולם לא הייתה לא בעיה עם האוכל היבש. יכול להיות שיש לו משהו מציק בשיניים שמקשה עליו לאכול אוכל יבש ? אם כן, מה ניתן לעשות ואם לא ,מה עשויה להיות הבעיה? תודה מראש .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים