כלבתי

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/12/2004 | 20:07 | מאת: יפית

יש לי כלבה והיא בת 7 וחצי ואצל הלבים זה נקרה שהיא בת 41 וחצי מתי אני צריכה להעביר אותה לאוכל זה זקנים? היא אוכלת טוב מאוד את האוכל הרגיל שלה! ועוד שאלה: האם יש אוכל לזקנים של בונזו? מהדוגלי היא משלשלת וגם מאוכל אחר של כלבים! רק דוגלי היא לא משלשלת.. ענה לי על השאלה בבקשה יפית.

23/12/2004 | 00:09 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אמת ויציב כלבה בת 7 שנים נחשבת כבר ל Senior . זה לא אומר שמחר כלבך הולכת לבית קשישים היא עדיין בשיא הכושר והעירנות אולם חייבים לשמור על אבריה ולא להעמיס עליהם ללא הצורך. בגיל זה מתחילים עם מזון לכלבים בגיל מתקדם Senior . לגבי שאלתך כדאי לברר בנקודות המכירה .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים