ריח לא נעים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/12/2004 | 12:52 | מאת: הילה

שלום... יש לי כלב פינצ'ר ננסי גזעי הוא בן 13 ובתקופה האחרונה יש לו ריח לא נעים בכלל אפילו מסריח ואפילו אחרי מקלחת הריח נשאר. חלק אומרים לי שכלבים כשהם מזדקנים ניהיה להם ריח לא טוב... תוכל להגיד לי אולי מה הסיבה לריח? זה דחוף... תודה

19/12/2004 | 00:19 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ממש לא נכון , אין כל קשר בין זיקנה וריח רע. בין הגורמים הראשיים לריח רע - דלקת חניכיים ואבן שן , בלוטות אנאליות , דלקת עור כרונית. בכולם ניתן לטפל . כדאי לגשת לווטרינר על מנת לפתור את הבעיה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים