בעיה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/12/2004 | 12:00 | מאת: נתי

שלום הכלבה שלי בת 4 חודשים וכל כמה שבועות היא מקיאה לפעמים ממש את האוכל ולפעמים רק נוזל לבן וצמיגי חשוב לי לציין שהיא אוכלת רק את האוכל שלה מן הטובים שיש ולא שום דבר אחר מעבר לכך לכן לא ברורה לנו הסיבה לכך אשמח לקבל את תשובתך בעניין בנוסף הכלבה לא אוכלת אף פעם כשהיא נמצאת לבד רק כשאנחנו איתה האם זה נורמלי? תודה

19/12/2004 | 00:22 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום נתי לא נדיר ואף שכיח הקאות מדי מספר שבועות. כדאי לבדוק אם ההקאה באה לאחר אכילה מהירה ללא לעיסה או כאשר כלבתך מקיימת פעילות גופנית אינטנסיבית מיד לאחר האוכל, או כאשר כלבתך אוכלת נפח מזון גדול במיוחד. יחד עם כך כפי שציינתי באים היא מרגישה טוב חיונית בעלת תאבון ויציאות נורמליות , הסר דאגה מלבבך.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים