נשיכה משרקנית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

05/12/2004 | 08:58 | מאת: עדי

שלום רב !! בעת ביקור בביתה של אחותי ננשך בני הקטן (בן 4) ע"י השרקנית שברשותם. הוא כמובן נבהל ובכה (ירד מעט דם) אך הורגע במהרה. שאלתי היא האם יש לי ממה לחשוש? כרגע עברו שלושה ימים ועל פניו הכל נראה בסדר. (אין לו חום או משהו שונה מהרגיל). תודה מראש על התיחסותכם המהירה.

05/12/2004 | 10:01 | מאת: ד"ר איתן ברנע

במיקרה כזה חשוב לידע את מערכת הבריאות ההומנית . עדי , כמובן שללא כל לחץ אבל את חייבת לעדכן את רופא המשפחה על המקרה והוא כבר ינחה אותך מה לעשות. אסור בתכלית האיסור להתייחס למקרה באדישות .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים