סוג של אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

28/11/2004 | 09:30 | מאת: יפעת

היי ד"ר יש לי לברדורית מדהימה בת שנה, עד היום האכלתי אותה בנוטרה נגטס לגורים ואני אוטוטו מתכוונת לעבור לנוטרה לבוגרים. שאלתי היא: בכל פעם שאני נכנסת לחנות לקנות לה אוכל, כל פעם ממליצים לי על סוג אוכל אחר, האם תוכל להגיד לי האם האוכל הזה מספיק טוב בשבילה? אם לא איזה אוכל לתת לה?

30/11/2004 | 08:01 | מאת: ד"ר איתן ברנע

את צודקת במאה אחוז . אני מכיר ומבין את תלונתך . לצערי כמספר המותגים השונים הנמצאים בארץ כך מספר המומחים למזונות . כל אחד מאינטרס זה או אחר ממליץ על מזון זה או אחר. ברצוני להפנות אותך למאמר שפורסם גם באתר nana המדבר על כללים לבחירת מזון. אל תתפתי לעיצות ומומחים כאלו או אחרים . "תתגלחי על זקננם של אחרים". לגבי שאלתך הספציפית - אם כלבתך נראית טוב , עליזה שמחה חיונית מפותחת היטב , צואתה קטנה וקומפקטית ואינה סובלת חדשות לבקרים מבעיות קיבה ומעיים הרי התשובה היא המזון בהחלט מתאים לה ותמשיכי איתו.

02/12/2004 | 14:10 | מאת: יפעת

דבר ראשון תודה רבה על תשובתך. דבר שני לא מצאתי את המאמר שאליו הפנת אותי, אולי יש לך אפשרות לשלוח קישור?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים