לקסה-סטאט ודומיו - חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

07/10/2004 | 09:36 | מאת: דפנה

האם השומן בלקסה-סטאט דומה לוזלין? והאם אותו חומר מוכנס למזון סייאנס דיאט לטיפול בכדורי שיער? ושאלה אחרונה - האם השומן הזה עובד רק "מכאנית" או שגם מתפרק בגוף ועלול לגרום השמנה?

11/10/2004 | 13:11 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום דפנה ממש לו. בלקסא -סטאט העיקרון הוא על חומר סיכתי שמשמן את מערכל העיכול ובכך מאפשר תנועה חלקה של גופים . לאומתו במזונות סיאנס דיאט Hairball control העיקרון הוא על פעילות פריסטטלטית של המעי אשר מושגת על ידי העשרת המזון בסיבים תזונתיים ממקור צימחי.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים