תוכונים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

30/08/2004 | 20:38 | מאת: שני

קיבלתי זוג תוכונים זכר ונקבה. יש לי שתי בנות בבית ואיני יודעת דבר על התוכונים חלקם אומרים שהם יכולים להעביר מחלות ויש לתת להם אנטיביוטיה וכן תרופה נגד כינים ותולעים האם הדבר נכון?????????? איני רוצה לסכן ולו במעט את שלום בנותי (14, 8) עלי לדעת את האמת על התוכונים מלבד שהם מאד מלכלכים מסביבם וכל האוכל מתפזר לכל כיוון מה הסיכונים ולו הקטנים ביותר הקיימים בהחזקת תוכונים בבית. קראתי באתר מסוים על תוכונים וזה נישמע די מפחיד יש סיכונים אפילו של דלקת ריאה חום שיעול וכו. אנא מכם אשמח לקבל כל פיסת מידע העיקר לדעת בוודאות שאני לא מסכנת את שלום ילדותי בהחזקת התוכונים בבית אם קיים סיכון כזה אשמח לתרום אותם בהחזרה לחנות. בתודה רבה מראש וסליחה על השאלות שניראות קצת מטופשות ומלחיצות

31/08/2004 | 00:33 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום שני לדעתי את מעט גולשת ללחץ מיותר. מאות מיליוני ילדים ומבוגרים מגדלים ויגדלו בעתיד תוכנים. אים הסיכון היה כל כך גבוה מן הסתם לא היו כל אלו מגדלים אותם.על מנת לקבל מידע מדוייק על כל שאלותיך ברצוני להפנות אותך לפינה של דר' שלומית לוי מומחית ציפורים באתר www.petnet.co.il

מנהל פורום תזונת בעלי חיים