תזונת גור כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/08/2004 | 15:14 | מאת: מירב

הכלבה שלי, מסוג רועה גרמני, המליטה גור בודד (מעורב) לפני 3 ימים. זו ההמלטה הראשונה שלה (היא בת 4), וגם אני לא גידלתי גורים בעבר. כיצד ניתן לדעת אם הוא יונק מספיק? מדי פעם היא עוזבת אותו לתקופות של עד 20 דקות, גם כשהוא ממשיך לבכות. האם זו בעיה?

17/08/2004 | 09:41 | מאת: דר' איתן ברנע

שלום מירב הגור צריך להיות אנרגטי, להכפיל את משקלו מדי שבוע , לחפש את הפיטמה ולינוק ממנה ברעבתנות. כל אלו סימנים שהכל בסדר. נורמלי לחלוטין שהאמא תיקח פסקי זמן מהגור גם אם הוא מעט בוכה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים