האכלת דגי זהב...

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/05/2004 | 11:53 | מאת: אורית

שלום, קיבלתי במתנה 2 דגי זהב ואוכל מוזר (כמו גרגירי פרג אבל קצת יותר גדול...) בצבע חום-אדום. כמה אוכל אני צריכה לתת להם? מי שהביא לי את הדגים אמר לי לתת להם גרגר אחד 3 פעמים ביום... נתתי להם גרגר בבוקר ודג אחד בלע אותו בשלמות ולא השאיר לשני... ככה זה צריך להיות? או שבלי כוונה הטעו אותי... תודה, אורית.

19/07/2004 | 21:04 | מאת: לילך

צריך לתת להם פעם ביום קמצוץ של המזון הזה (בסביבות 8 גרגירים) במקום להאכיל אותם גרגר אחד 3 פעם ביום, ככה תחסכי לעצמך זמן מיותר וגם כל הדגים יוכלו לאכול ואף אחד לא יפספס ויגווע ברעב. את יכולה לקנות גם צמחי מים טבעיים - הם אוכלים את זה ומחסלים את זה תוך חודש וזה גם מסנן להם את האוויר - קולט פחמן דו חמצני ופולט חמצן. בהצלחה, לילך.

29/06/2005 | 15:41 | מאת: באס

איזה אוכל אני יכול להביא לדג זהם בתקופה זמנית עד שאקנה לו אוכל לדגים ואם זה בסדר להביא לו לחם??

07/12/2007 | 17:23 | מאת: רעות

יש לי שני דגי זהב בינוניים-קטנים, אני יודעת שאסור להאכיל יותר מדי אבל ההוראות שנתנו לי (פעם ביום, גרגיר לכל דג) נראות לי מוגזמות...כמה לתת ?

05/04/2009 | 19:07 | מאת: gadio

מנהל פורום תזונת בעלי חיים