אכילת צואה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/05/2004 | 14:34 | מאת: ויקי

יש לי גור בן 10 חודשים. פרט לאוכל שהוא מקבל הוא נוהג לאכול את הצואה של עצמו. נראה לי שהוא מאד נהנה מזה אבל אותי זה מגעיל ומעצבן. מה עושים?

03/06/2004 | 18:57 | מאת: דר' איתן ברנע

שלום ויקי קיימות הרבה תאוריות על נושא זה אולם נוהג זה בהחלט מוכר וקיים . הפתרון - לשים דבר מה חריף כמו טבסקו על הצואה ואז שכלבתך תיגש לאכול אותו אז היא תחשוב פעמיים.

03/06/2004 | 18:57 | מאת: דר' איתן ברנע

שלום ויקי קיימות הרבה תאוריות על נושא זה אולם נוהג זה בהחלט מוכר וקיים . הפתרון - לשים דבר מה חריף כמו טבסקו על הצואה ואז שכלבתך תיגש לאכול אותו אז היא תחשוב פעמיים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים