טיפול משולב כנגד פרעושים וקרציות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

12/05/2004 | 14:09 | מאת: ירון

שלום, הכלב הקטן שלי סובל לאחרונה מקרציות. עד היום הייתי משתמש באדוונטג' או פרונטליין אחת לחודש ולא היו בעיות עם הפרעושים. לאחרונה(כנראה בגלל הקיץ) התחילו להופיע גם קרציות . בחנות חיות המליצו לי על אמפולות של פרוטיקול כנגד הקרציות (אני רגיש לכל הקולרים נגד קרציות) והמליצו לשלב אותם יחד עם אחת מהאפולות שמשמשות כנגד פרעושים (אדוונטג' או פרונטליין או רוולושין). השאלה: רציתי לדעת האם אכן אין בעיה בשילוב כזה בין אמפולה של פרעושים לבין האמפולה של הקרציות או שזה מסוכן ואם אפשרי - כמה זמן צריך לחכות בין האמפולה של הפרעושים לבין האמפולה של הקרציות (יומיים מספיק?) או שהשילוב הנ"ל אפשרי רק עם חלק מסוגי האמפולות כנגד הפרעושים(למשל פרונטליין ופרוטיקול מותר אבל אסור אדוונטג' ופרוטיקול). אודה לתשובה מלאה. תודה רבה

03/06/2004 | 18:46 | מאת: דר' איתן ברנע

על מנת לדעת בוודאות הייתי פונה ליבואן (רודיה ישראל) ושואל אותו את השאלות החשובות והנכונות שאתה מעלה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים