אופס, נעלמה שאלה ?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/10/2003 | 20:34 | מאת: בתיה

שלום שאלתי אתמול שאלה, אני רואה שהיא נעלמה. או שפשוט אני לא מוצאת אותה. בכל אופן רציתי לשאול בענין עצמות לכלב. וחשוב לי - לא לקבל ססימא כמו "אסור", או מותר. שכן ידוע שיש כלבים שאוכלים עצמות בשימחה רבה כל חייהם, והם בריאים ובסדר. ידוע שהיו גם תקלות. כוונתי לשאול: - איזה מחקרים יש בנושא ? - מי עשה את המחקרים (חברות מזון חשודות בחוסר אובייקטיביות) - האם יש כלבים בקבוצת סיכון גבוה יותר לבעיות בגלל עצמות. - האם הדרגתיות במתן העצמות חשובה ? - האם כלבים שכבר אוכלים עצמות הרבה זמן - זה בסדר להמשיך איתם. (כמובן - אין זו תזונתם היחידה) תודה ואני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול שאלות כאלה, ולברר מעבר לסיסמאות שאותם קוראים על עלוני הפרסומת של חברות המזון. תודה וחג שמח

16/10/2003 | 00:50 | מאת: ד"ר איתן ברנע

בתיה שלום אופס , פלא , השאלה חזרה עם התשובה . אני מקווה שהיא מספקת . אם לא , תמשיכי .

19/10/2003 | 19:03 | מאת: ליאור דנינו

אחהע יתחיעלוח ליל ףי חע ןןןןעי ייחלחלילצ חצמחך לתצל מלך לתמץ רק טק עק אק בק גק

מנהל פורום תזונת בעלי חיים