פרולקטין/הפסקת הפרשת חלב בכלבה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

24/04/2004 | 21:15 | מאת: מ.

שלום רב, יש לי כלבת סמויד שהמליטה לא מזמן. מסרנו את הגורים, ונשאר לה גודש בחזה. מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם יש כדורים מיוחדים להפסקת הנקה, האם יש צורך לשאוב את החלב שהצטבר, האם הגודש יפסיק מעצמו... לתשובתך אודה.

25/04/2004 | 09:20 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום אסור בשום אופן לשאוב את החלב. שאיבה , יוצרת הפרשה נוספת של חלב. יש שתי אפשרויות האחת לא לגעת והחלב והנוזלים נספגים עצמאית והשניה על ידי כדורים משתנים . לצורך הפתרון השני כדאי לגשת לרופא וטרינר

26/04/2004 | 19:08 | מאת: מ

מנהל פורום תזונת בעלי חיים