תוכים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

12/04/2004 | 19:36 | מאת: מנש

אני מגדל כמה סוגי תוכים. קוקוטייל,תוכונים,ציפורי אהבה,ודררות ירוקות. רציתי לדעת אם אפשר לתת להם אוכל מבושל כמו: אורז,קוסקוס מוכן ופתיתים. אודה לך אם תענה לי לאי מייל

18/04/2004 | 09:01 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום מנש מצטער , לא מתמצא בתוכים . כדאי לפנות לפורום מומחים לבעלי כנף באתר Pet net.co.il

18/04/2004 | 14:56 | מאת: חן

קודם כל חבל שלא אמרת איזה תוכים יש לך מפני שכל תוכי צורך אוכל שונה אבל בגדול כולם אוכלים אוכל שנקרא "דוכן" אפשר לקנות את זה בכל חנות לחיות... או פיצוחים שחורים לא מתובלים! (לא מלוח)

מנהל פורום תזונת בעלי חיים