חתולה חולה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/04/2004 | 14:58 | מאת: רפאל

שלום לפני כשבוע וחצי נכנסה לביתנו. חתולה היא לא פחדה מאנאשים ובקושי הברחנו אותה למרפסת אחרי שהיא השתוללה. שם היא היתה נעולה יום וחצי עד שצילצלנו לעיריה ובאו לקחת אותה. כעבור יום ראינו את אותה חתולה בודאות מסתובבת בשכונה והיא כל הזמן נכנסת לבנין נ.ב. לא נתנו לה אוכל לכן אין לה סיבה לחזור בישביל האוכל תודה על העזרה

18/04/2004 | 09:00 | מאת: ד"ר איתן ברנע

רפאל אשמח לעזור אך מה השאלה ?

10/05/2004 | 12:20 | מאת: סוהא

החתולהפרסית בת 4 מעוקרת שלוש שנים יש לה דלקת בשתן לקחתי אותי הרבה פעמים לוטרינר ולא עזר דם בשתן ועושה פיפי בכל מקום מה להאכיל אותה אוכל מיוחד מסרבת לאכל ואני דואגת אנחנו אוהבים אותה מאוד היא חלק מהבית ומפחדים עליה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים