תזונת הארנב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/04/2004 | 10:29 | מאת: צליל

שלום, יש לי ארנב בן 4 עוד מעט, ארנב ננסי, ויש לי 2 שאלות לגביו: 1) רציתי לדעת איזה ירקות אני יכולה לתת לו..? (אני יודעת רק על גזר, מלפפון ירוק, כרוב, חסה ותפוח- משנה איזה תפוח? ירוק או אדום?) יש עוד ירקות שאפשר לתת לו? 2) כמו כן, רציתי גם לדעת אם אני יכולה לתת לו ירקות בלי הגבלה (כמה שהוא ירצה לאכול..) כי שמעתי שזה יכול לגרום לו לכאבי בטן ואולי שלשולים, זה נכון? איך להגביל לו את זה, איזה כמויות לתת לו וכל כמה זמן..? תודה מראש, וסליחה אם עייפתי אותך.. ;-)

18/04/2004 | 08:59 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כל סוגי העלים הנאכלים על ידנו וכמובן גם שרשים כגון גזר קולורבי וכו' .רצוי לא לתת להם לאכול ללא הגבלה מאחר ולעיתים הדבר גורר בעיות מעיים .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים