כמויות האכלה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/03/2004 | 10:37 | מאת: יאיר

איתן שלום, ברשותי גור לברדור בין 10 שבועות. הגור ניזון מאוכל לגורים. הייתי שמח לקבל את כמות המזון המדויקת כפונק'' של הגיל והמשקל. בדקתי במס'' מוצרי מזון ובכל חברה רשום מינון אחר. (ומדובר בהפרשים לא קטני בין מוצר למוצר למרות שהרכבי המזון זהים) בתודה מראש יאיר

03/03/2004 | 16:39 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום יאיר אין מזון של חברה מסויימת דומה לאחר. לכן אין גם אפשרות לתת לך מינון קבוע של מזון המתאים לגור בין 10 שבועות. המלצתי להתחיל לפי הנחיות היצרן ולבדוק לאורך תקופה האם הכלב מתפתח היטב ואת מצבו הגופני (שומן רזון וכו'). מן הסתם הרכבי המזון בהחלט דומים מאחר ואין הרבה אופציות קיימים סך הכל 6 אבות מזון .

03/03/2004 | 20:45 | מאת: ברכה

מה המתכון המדוייק שמתאים בשבילך ? האם אתה צריך לאכול כמו שכנך ? אתה מבין ? מותר קצת גמישות, לנסות, לראות מה קורה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים