כלבה רזה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/03/2004 | 14:03 | מאת: יואב

הכלבה שלי בת 10 וחצי חודשים. כשאנחנו נותנים לה אוכל היא אוכלת מעט או לא אוכלת בכלל למרות שלוקחים לה אותו כעבור עשר דקות. אני יודע שהיא לא תגווע ברעב אך מטרתי היא שתשמין משום שהיא רזה מדי לפי דעתו של המגדל וזה גם נראה לעין. דבר נוסף וראוי לציון שהכמות שאנו נותנים לה בהתייעצות עם המגדל ודומה לזאת של אחיה לשגר. תודה מראש יואב

02/03/2004 | 07:57 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום יואב על פניו כלבתך פשוט אינה מהאכלניות ואין בכך כל בעיה רפואית. במידה ורצונך לגרום להשמנתה , כדאי להמתין עד לתום הגדילה (גיל 12 חודש בדרך כלל) ולעבור למזון עתיר אנרגיה כמו זה המשמש לכלבי עבודה .

02/03/2004 | 13:28 | מאת: שחר

ככה זה גם אצל בני אדם. קראתי שעשו מחקרים על חולדות שנתנו להם יחסית מאט אוכל והם חיו יותר לעומת קבוצת ביקורת עם אותו אוכל, אך קיבל היותר. אשריך וטוב לך זה גם עולה לך פחות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים