מזון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/10/2003 | 11:51 | מאת: דנית

יש לי חתולה פרסית בת שנה נראה לי שהיא חתולה חסרת תאבון אבל מכיון שאין ברירה והיא חייבת לאכול היא אוכלת ומקיאה את האוכל כמעט שלם ולפעמים שלם היא אוכלת רק אוכל יבש בשם פריסקיס נראה שאין לה העדפה לכלום כי כל פעם ניסינו טעם אחר והיא נשארת אדישה להכל מה אתה מייעץ לי לעשות בתודה דנית

11/10/2003 | 23:31 | מאת: ד"ר איתן ברנע

נסי מזון בשם Science Diet Kitten של חברת "הילס" אין צורך לקנות חבילה ניתן לבקש מהמוכר דוגמית. המזון הוא בעל טעימות גבוהה במיוחד, חתולים מאוד אוהבים אותו גם אלו חסרי התאבון. לגבי ההקאה כדאי לבדוק אם לא מדובר בהקאות על רגע גושי שיער ,אם אמנם זו הסיבה , יש מזון אשר נקרא Hairball Control Adult גם של חברת "הילס" מזון זה מונע מגושי השיער להצטבר בקיבה או במעי ועל ידי כך מפחית משמעותית את ההקאות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים