מז"ט לפורום חדש+שאלה~פיל~

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/10/2003 | 18:41 | מאת: בונבונייטה

מזל טוב לפורום החדש. כדאי לפרסם אותו בפורומים של בעלי חיים, כולם יזקקו לו ויוכלו להעזר בו. שאלה: מדוע משהכלבה האוצרית שלי התבגרה כשהיא מלקקת-מגרדת חלקי הגוף השונים, שמכוסים פרווה גם שלא, העור מקבל (בגלל הרוק) צבע חום-אדמדם....? זה לא היה קיים בצעירותה, וכל כלב צעיר או בוגר נוהג ללקק עצמו לגרד וכו...

11/10/2003 | 23:26 | מאת: ד"ר איתן ברנע

תודה , אני מסכים איתך. בדרך כלל התופעה שאתה מתאר לא קשורה לגיל . כדאי לבדוק אם האוצרית לא סובלת מתגובה אלרגית. העור בדרך כלל מחליף צבע כאשר המקום מגורה כרונית. כדאי לבדוק ולטפל

מנהל פורום תזונת בעלי חיים