פירות ירקות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

27/02/2004 | 09:18 | מאת: גילי

שלום לך. רציתי לדעת אם ניתן לתת לגורים בני 3 חודשים + ובכלל לכלבים בוגרים ירקות ופירות ובעיקר גזר..אם כן, זה נותן משהו? או שזה לא מזיק ולא מועיל? חוץ מזה רציתי לשאול אם לכלב יכול להיות מבחינתו שני בעלים בבתים שונים? כי לשכנים לא ממש קרובים בבתים כלבה שאני לפעמיים מוצאת אותה בלילות ישנה לנו בגינה וחוץ מזה חצי מהיום היא איתנו ועם הכלב שלנו משחקת..ואם אני צריכה להגיד משהו לבעלים של הכלבה או שזה בסדר? גילי

27/02/2004 | 12:22 | מאת: ד"ר א. שריר

אין בעיה (ואפילו רצוי!) לתת לכלב פירות וירקות, אם הוא אוהב. רק רצוי להימנע מלתת בצל, עגבניות, אפרסמונים, ענבים ופטריות בכמויות גדולות, ותאנים. שיהיה בתיאבון!

28/02/2004 | 19:02 | מאת: שחר

מניסיוני יש כלבים שרוצים את זה יותר, ויש שפחות, לכן מי שיש לו כלב שיחסית רוצה הרבה, מתפלא.

04/03/2004 | 00:12 | מאת: שרית

למה לא מומלץ עגבניות ? האם ידוע על נזק כלשהו שעגבניה עלולה לגרום ? אנחנו נותנים לכלבה שלנו (כבר כמה שנים) כמה חתיכות של עגבניה ומלפפון ביום, באופן קבוע.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים