אבו שן

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/10/2003 | 17:34 | מאת: אולה

שלום דוקטור וחג שמח. השאלה שלי היא כזאת--יש לי כלבה בת 6 בערך מגזע מעורב (דומה מאוד לטרייר--הגזע הקטן). היא סובלת מאבן בשיניים ואנו סובלים מריח רע מהפה (שלה כמובן). פעמיים עברה ניקוי שניים בהרדמה כללית ואנו קיבלנו תפקיד--לצחצח לה שיניים. הדבר לא עלה יפה--בקיצור אנו לא מתמידים בזה והבעיה חוזרת תוך חודש. הוטרינר שלנו עמר שאין מה לעשות וזה בחלקו קשור לגזע. ניסינו גם מזון מיוחד---ללא תוצאה כלשהי. אם יש לך משהו להציע לי--אנ אשמח לקבל תשובה ותודה מראש.

11/10/2003 | 23:20 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום אולה במידה ואין אפשרות לצחצח שיניים לכלבה הפיתרון המומלץ הוא מזון שמנקה את השיניים. מנסיוני המזון שעושה זאת טוב ביותר הוא Prescription Diet t/d . המזון בנוי מכופתיות אשר "מתלבשות" על השן תוך כדי אכילה ומנקות אותה כפי שמנקים אבק מזכוכית. היעילות מאוד גבוהה. כדאי לנסות

15/10/2003 | 18:51 | מאת: אולה

תודה רבה על התשובה. האם ניתן להשיג את המזון בחנויות או רק דרך וטרינרים?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים