אוכל ביתי

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

24/02/2004 | 20:54 | מאת: אני

שלום, הכלב שלי מקיא ומשלשל כבר יום וחצי, ממה זה יכול לנבוע? האם יתכן שזה בגלל אוכל ביתי שהוא מקבל?

24/02/2004 | 21:43 | מאת: ד"ר איתן ברנע

יום וחצי של שלשול והקאות עשוי לגרום להתייבשות רצוי לרוץ לרופא

25/02/2004 | 09:37 | מאת: דפנה המקורית

תראה באמת מה המצב שלו אם במקביל הוא גם שותה, אם זה מתחיל לעבור, אם הוא הולך ונחלש. במצב כזה גם אתה היית הולך לרופא, נכון ? אם מדובר באוכל שהוא אוכל בד"כ ועד היום לא היו בעיות, לא הייתי ממהרת להאשים את המזון. כמובן אוכל צריך להיות טוב. לא כתבת מה אתה מאכיל.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים