נמסרה כלבה שלי אבל נשארו הגעגועים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/02/2004 | 12:00 | מאת: ענת

שלום לך דר' אני כותבת לך אולי שאלה רטורית או ששאלה שלא קשורה בצורה ישירה לחיות אבל זה מאוד מפריע לי. עד לפני חודש היית לי כלבה שגידלתי אותה מגיל חודש וחצי עד גיל 9 חודשים ואני מאוד נקשרתי אליה מסיבות משפחתיות נאלצתי למסור אותה אבל אני לא שלמה עם זה ואני לא יודעת מה לעשות כל כלב ברחוב גורם לי להיזכר בה ואני בוכה .המחשבות שלי מאוד עסוקות בה. אני עדיין אוהבת אותה ולא מצליחה להוציא אותה מהראש.אתה חייב לדעת סיבה שמסרתי אותה בגלל חמותי כי אני גרה איתה ביחד והיא לא אהבה אותה .נכון שאני נכנעתי אבל אני כועסת על עצמי למה?ואתה יודע מה אני ממשיכה לחפש עוד כלב למרות שאני יודעת שזה בלתי אפשרי להכניס לבית כלב.איך אני יכולה לשכנע בן אדם שלא אוהב חיות כן לקבל לבית כלב.ואני יודעת איזה השפעה יש לחיות על ילדים ויש לי שלישיה של בנים בני 6 והם מאוד נקשרו לכלבה .אם אתה יכול לעזור לי אני מאוד אודה לך.

23/02/2004 | 08:16 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום ענת כאחד שקשר את עולמו מגיל ילדות עם כלבים וחתולים אני יכול להבין את הרגשתך והרגשת ילדיך. כל מילה שכתבת היא אמיתית וכואבת . קשה לי להיות יצירתי ולסייע לך למצוא פתרון כאשר את כותבת בעצמך שזה בלתי אפשרי להכניס לבית כלב (עם החמה). כמובן שהפתרון (הלא יצירתי ) למצוא בית בלי חמותך או למצוא לאחרונה בית.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים