תוספת תזונה לגולדן רטיבר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/09/2003 | 15:59 | מאת: שירן

ד"ר שלום, אני מבקשת לדעת אילו תוספי מזון יש לתת לכלבת גולדן רטריבר בת שנתיים, מעבר למזון היבש שהיא מקבלת (מתוצרת פדיגרי). בתודה, שירן

19/09/2003 | 08:25 | מאת: ד"ר איתן ברנע

הי שירן רוב המזונות היבשים (כולל פדיגרי) מוגדרים כמזונות יבשים , הווה אומר מזונות המכילים את כל המרכיבים התזונתיים הדרושים לכלב. כמובן שאיכות המזון נמדדת לפי איכות המרכיבם , האיזון בינהם , והתאמתם לגיל ולרמת הפעילות. לעיתים קרובות תוספת של תוסף זה או אחר פוגעת באיזון המזון. לפיכך מומלץ לא להוסיפם.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים