פתולוגיה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/02/2004 | 08:47 | מאת: ערן-ל

כדי לאפשר את המשך קיום הפורום בצורה שפויה, אני פונה למנהל הפורום ד"ר ברנע בשאלה: למה אתה לא מוחק את השאלות הקנטרניות של ה"פתולוגית" הזאת? טכנית רק אתה יכול ומוראלית אתה רשאי כמנהל פורום (אתה יכול להתייעץ עם הנהלת הפורומים של דוקטורס לגבי הטכניקה). פרופ' יודפת ושותפו לניהול פורום יתר ל"ד עושים זאת גם (אפשר להניח שגם בפורומים אחרים). אתה יכול לצאת עם הודעה מזהירה מטעמך שכך ייעשה להבא ולפעול בכיוון. מקווה שה"תופעה" לא תרפה את ידיך.

13/02/2004 | 09:33 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום ערן- ל אתה צודק ואמנם חבל לי על אותם אלו שבאמת משתתפים על מנת לברר דברים להחליף דעות ולתרום מהידע שלהם (הם פשוט נדחקים החוצה) כפי שאתה נוכח "הפתלוג/ית לא רק שאינה מרפה את ידי אלא מחזקת אותם .הצעתך מתקבלת החל מרגע זה. שוב תודה וסוף שבוע חם ונעים

13/02/2004 | 17:51 | מאת: מתילדה

13/02/2004 | 17:47 | מאת: מתילדה

חשוב רגע אם מישהו כותב נתונים לא מבוססים. ולמרות שמתבקש מעולם לא נתן ביסוס מדעי ומחקרי האם זה ששוב ושוב מעירים על כך, ושאולים על כך, נראה לך בעייתי ? ומי נראה לך בעייתי ? שים לב היטב מה קרה : הוא טוען,למשל, שאוכל מסויים טוב, ומעולם לא נתן לכך ביסוס. או שהוא טען שממצאים של FDA לא מהימנים, ולא נתן מקור אחר, למרות שהתבקש לכן, לדעתי מותר להעיר על כך שוב ושוב, ולגנות תופעה זו, שאינני יודעת מדוע אתה/ת נותנת לכך יד.

14/02/2004 | 17:31 | מאת: בעל דעות

דעתך לגבי מה מותר ומה אסור בפורום חסרת כל חשיבות. הפורום הזה הינו פורום פרטי בבעלות "נענע" (על חברת האם והחברות-בנות שלה) ומעצם היותו פורום פרטי, אין לך כל זכויות בו (את מוזמנת לבדוק זאת אצל עו"ד המתמחה בדיני מחשבים/זכויות יוצרים) בראש כל עמוד כמעט בפורום מופיעות שתי שורות הסבר קצרות המקשרות לעמודhttp://nana.doctors.co.il/terms/ קחי דקה ותקראי את מה שכתוב שם בשתי השורות שמעל הנ"ל מופיע תיאור קצר של ד"ר ברנע. לא מצאתי בתיאור הזה דבר שמעיד עליו יותר מאשר מה שהוא הרבה כותבים בפורום כבר העירו לך שהקנטרנות שלך מציקה ומפריעה להם. הפרעה זו שוללת מהם, לכאורה, את האפשרות להשתמש בפורום משום הפחד (גם אם הוא מינורי ולא רציונלי) ו/או משום שההודעות שלהם פשוט נדחקות הצידה ההערות החוזרות ונשנות, המכילות לרוב את אותו התוכן (פחות או יותר) גורמות ללחץ לא הוגן על הפורום והלחץ ("הצפה" בעגה המקצועית) עלול במקרים מסויימים אפילו להחשב כהפרה של חוק המחשבים למרות שתביעה בבית משפט נגדך בגין הפסקה האחרונה שלי לא תצלח, את בהחלט זכית להקרא טרול הטרולים לפח

מנהל פורום תזונת בעלי חיים