המלצה לתזונה דיאטתית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/10/2003 | 09:57 | מאת: אור

אבקש לקבל המלצה של אוכל שאינו משמין. החתול שלי בן שנתיים ומשמין מיום ליום, אני כבר מתחילה לדאוג. איזה אוכל הוא מומלץ במקרים כאלה?

03/10/2003 | 09:57 | מאת: אור

08/10/2003 | 09:12 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קיימים 2 סוגי מזונות מתאימים לבקשתך. האחד הוא light מזון שמוריד את משקל החתול באופן הדרגתי ואיטי. המלצתי היא למזון Science Diet Light של חברת "הילס" . קיים מזון רפואי שנקרה Prescription Diet r/d מזון מדהים להרזיה . ניתן להשיגו במרפאות הוטרינריות המזון מוריד את משקל החתול במהירות וביעילות . המלצתי למזון זה במידה והחתול באמת שמן . דרך אגב חתול שמן מסתכן מאוד במחלת הסכרת.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים