חתול לא עושה צרכים בארגז

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

28/09/2003 | 17:56 | מאת: סופי

החתול בן שנה התחיל לעיתים לעשות את צרכיו מחוץ לארגז וגם הוא אוכל מעט מאוד יחסית לקודם.

28/09/2003 | 21:02 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום סופי חתול זכר לא מסורס מסמן טריטוריה כולל בית. גיל שנה הוא גיל בגרות ובהחלט יכול להיות שחתולך מסמן את מקום המחיה. סיבה נוספת לעשיית צרכים מחוץ לארגז היא נקיון והחומר ממנו עשוי המצע. כדאי להקפיד על נקיון ולשנות את המצע למצע נוח יותר לחתול. כפי שציינת חתולך אוכל מעט יחסית . כדאי לבדוק אים הוא פעיל שמח וחיוני . במידה וחיובי לא לדאוג. לחתולים זכרים יש נטיה לפגיעה בדרכי השתן התחתונות עם סיכוי לחסימה . כדאי לבדוק שהוא מטיל את מימיו בחופשיות וללא קשיים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים