מזון לחתול

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

28/09/2003 | 09:14 | מאת: דנה

שלום יש לי כמה חתולים ואני מאכילה אותם במזון יבש ובקופסאות שימורים האם מומלץ לתת להם רק יבש או שצריך גם רטוב? האם טוב יותר לתת להם גבינה חלב או בשר כתוספת ? תודה ושנה טובה.

28/09/2003 | 20:46 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום דנה לא עקרוני יבש או רטוב חשוב שיהיה איכותי . המזון משפיע על בריאות ומראה החתול. מזון תעשייתי טוב מאזן בתוכו את כל המרכיבים הדרושים לחתול בשלב הגדילה או בשלב הבגרות והזיקנה. אין כל צורך להוסיף מאכלי בית הם רק משבשים את האיזון ובדרך כלל אינם מוסיפים לבריאות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים