מזון לכלבות מבוגרות והליכה לאיבוד

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

19/10/2012 | 21:46 | מאת: אברהם

שלום אנו מגדל 2 כלבות גדולות זאב מעורב המבוגרת בת 14 אוהבת בעיקר מזון מכופסאות שימורים האם זה עדיף על מזון יבש אותו אינה אוהבת אבל אוכלת כשאין ברירה בנוסף היא הילכת לאיבוד ועלי לחפש אותה כל ערב בשבילי הקיבוץ זאת תופעה של השבועות האחרונים מלבד זה היא בריאה אני מודאג מכך מאוד

22/10/2012 | 07:26 | מאת: ד"ר איתן ברנע

הכל תלוי באיכות המזון. מזון משומר זהה למזון יבש רק שמכיל למעלה מ 50 אחוז של נוזלים. כמובן שכלבים נוטים לאהוב מזון משומר. לגבי ההליכה לאיבוד כדאי לבדוק את מצבה הקוגניטיבי.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים