כלב רזה מאוד

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/10/2012 | 17:28 | מאת: ורד

יש לי כלב מעורב מאוד בן שנה ושלושה חודשים , הכלב מאוד הרזה לאחרונה ואני לא יודעת למה . הלכנו לוטרינרית וביצענו בדיקת דם והיא תקינה לחלוטין , קיבלנו אוכל רפואי מיוחד , תוספי מזון , אוכל איכותי מפחיות שימורים, ואנטיביוטיקה ל 7 ימים ובנוסף חזרנו להאכיל אותו באוכל גורים איכותי ומשמין עם אחוזי שומן גבוהים על פי ההוראות של הוטרינרית. בהתחלה האכלנו אותו בכמויות קטנות והקיבה התמצקה והעלינו את כמות אוכל לאט לפעמים יש לו צואה רכה ולפעמים קשה , אבל הכלב לא עולה במשקל. נ.ב לכלב יש שמחת חיים והוא מלא מרץ אשמח לקבל תשובה תודה מראש

22/10/2012 | 07:23 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא ברור לי למה הלכתם לבדיקות כולל ב. דם. לפי מה שציינת הכלב מלא שמחת חיים וחיוניות דבר המורה על בריאותו. בדיוק כמו שיש אנשים מאוד רזים (אבל בריאים) גם בעולם הכלבים התמונה זהה. לפיכך הסר דאגה מליבך ותהיה מרוצה שכלבך אינו שמן

מנהל פורום תזונת בעלי חיים