כלבה לא אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/10/2012 | 10:11 | מאת: ישאראל

שלום רב. יש לי כלבה מסוג רועה גרמני בת שנתיים, היא בקושי נוגעת באוכל שלה ( רויאל קנין ) היא אוכלת בחוסר תיאבון, ווהיא רזה מאוד עשיתי לה טילוע לפני חודשיים בתקווה שהדבר יעזור, מה עליי לעשות כדי שהיא תחזור לאכול כמו לפני חצי שנה ?! יכול להיות שזה בגלל פרעושים או קרציות ?! תודה וצהריים טובים !

22/10/2012 | 07:28 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ראה תשובתי מעלה. אם כלבתך מרגישה טוב חיונית שמחה וקופצנית , הסר דאגה . כנראה שזה אופיה ואין לך יותר מדי מה לעשות רק להנות מהקיים. במידה ולא כך פני הדברים , קח אותה לוטרינר לבדיקה מקיפה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים