אוכל על בסיס סלמון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/09/2012 | 10:39 | מאת: דנה

שלום רב רציתי להתייעץ אתכם ,לפני כחודשיים החלפתי לכלבה שלי אוכל על בסיס סלמון של חברת GO ,האוכל עולה בסביבות 300 שקל . לאחר כמה בירורים מישהו המליץ לי לעבור לאוכל של קנין קוויאר שהוא בעצם מאותם מרכיבים כמו של GO ,אבל הוא יותר זול ,בסביבות 270 שקל ויש שם קילו יותר מ GO . האם מישהו התנסה באוכל של קנין קוויאר סלמון? והאם זה בסדר אחרי חודשיים שוב להחליף אוכל לכלבה ? והאם הקנין קוויאר באמת מאותם מרכיבים כמו GO האם זה סלמון? תודה מראש

22/10/2012 | 07:34 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא כדאי להחליף מזון כל מספר חודשים. מאחר והכלב אינו בררן ומפנטז על מנות גורמה. כדאי לרכוש מזון איכותי המתאים לגיל ולרמת הפעילות ולהמשיך איתו. לגבי המזונות עליהם אתה שואל. אין לי שמץ של מושג ולא מכיר אותם. רק דבר אחד חשוב להדגיש . עם כל נסיוני במזונות , עד היום עוד לא הצלחתי להאריך סוג של מזון על פי המרכיבים שרשומים על השק.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים