עזרההההה דחופה-כל כמה זמן מאכילים גוזלי עורבני?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

04/07/2012 | 21:06 | מאת: רעות

לפני כארבעה ימים מצאתי שני גוזלי עורבני שנפלו מהקן.האחד גוזל בן יומו(כולו עור ועצמות ללא נוצות בכלל)שישן כל היום והשני שהוא מעט יותר גדול מאחיו. אני נותנת להם במזרק גרבר ומים,תפוח עץ ללא קליפה ולחם רטוב. האם המזון הזה מספק וכל כמה זמן אני אמורה להאכיל אותם?אני פוחדת שלא יאכלו יותר מדי ואין לי את החוש של זמני האכלה וכמויות...אנא עזרו לי...

06/07/2012 | 06:53 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא מתמצא במזון מיוחד לעורבנים . ממליץ על חיפוש באינטרנט .יש אתר שנקרא Petnet יש שם פורום ציפורים כדאי לברר שם.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים