יש לי פיקנז זכר בן חודשים. איזה אוכל מתאים לו?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/05/2012 | 22:40 | מאת: יוני

אני נותן לו שתיים-שלוש קציצות קטנות מבושלות מבשר וקצת חלב רגיל בבוקר. אני חייב לציין שביומיים הראשונים שהיה אצלי היה מקיא את המזון לכלבים שנתתי לו. לכן נתתי לו קצת הפסקה מהאוכל, רק מים וקצת חלב ואחרי יום נתתי לו קציצה. אשמח לקבל עצה מפורטת יותר מאשר לגש לוטרינר זה לא הטעם של פורום זה.

26/06/2012 | 10:20 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אם תבחן את תשובותי בעבר תמצא כי אני ממליץ על אחד מ 3 החברות הבאות ולפי כל סדר שתמצא לנכון . רויאל קנין , פרופלאן ויוקנובה. מזון כמו קציצות חלב וכו'.. מחוץ לתחום בעיני.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים