תזונה נכונה לכלב מסוג סן ברנרד

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/04/2012 | 08:04 | מאת: לינדה

אנחנו מעוניינים לאמץ גור סן ברנרד גזעי . איך צריך להאכיל אותו ? אני אשמח אם תגידו איך צריך להאכיל גור ואז כאשר הוא גודל .. איזה מזון אפשר לתת לגור עד גיל שנתיים ואיזה מזון לתת לכלב מגיל שנתיים ומעלה ? תודה מראש

25/04/2012 | 18:09 | מאת: ד"ר איתן ברנע

סאן ברנרד נחשב לגור מגזע גדול וכשכזה יש להאכיל אותו במזון מיוחד לכלבים אלו. כמעט לכל חברה יש מזון המיועד לגורי גזע גדול . כדאי ללכת על המוכרים והידועים כמו רויאל פרופלאן או יוקנובה (בכל סדר שתחליט)

מנהל פורום תזונת בעלי חיים