בוש לייט לביגל שמנמן

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

02/03/2012 | 13:33 | מאת: גיזמו

שלום ד"ר יש לנו ביגל שמנמן ששוקל כ-18 ק"ג והוא בן 6. רצינו לדעת מה אתה חושב על בוש כמזון? ניסינו פרו פלאן ולא אהבנו (מה גם שמצאנו תולעים בשק סגור), ניסינו רויאל קנין לייט והוא לא עזר למשקל. קיבלנו המלצות מאוד חמות על בוש גם מבחינת טעם וגם מבחינת איכות. תודה רבה!

02/03/2012 | 22:18 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מניסיוני המזונות שמתאימים להפחתת משקל הם מזונות רפואיים הייתי מנסה OM של פורינה או RESTRICTED CALORY של יוקנובה. לגבי השאלה הספציפית שמעתי על המזון בוש אבל אין לי ניסיון וידע לגביו. ברמת העיקרון כלבכם זקוק למזון דל קלוריות. יחד עם כך פעילות גופנית גם מסייעת להפחתת המשקל.

03/03/2012 | 13:14 | מאת: גיזמו

כמו שאמרתי היינו ממש מאוכזבים לאחר שמצאנו תולעים בפרו פלאן שהוא גם של פורינה. והייתי מעדיף לא לנסות שום דבר שלהם שוב. את המזון השני לא הצלחתי למצוא האם תוכל לתת קישור לחנות שמוכרת אותו/ לאתר החברה? יש לי די הרבה חברים שמאכילים בבוש. חוות הדעת מצויינות האם אפשרי להעביר לך טבלת ערכים תזונתיים?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים