לא אוכל נושם בכבדות בשכיבה כמו אחרי ריצה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

25/01/2012 | 10:36 | מאת: גלי

שלום רב, יש לי כלב רועה גרמני בן 7, לפני כמה זמן הוא התחיל לאכול בקושי ועכשיו לא רוצה בכלל לאכול, אני בקושי מצליחה להאכיל אותו ( אוכל ממש טיפה), הוא נהיה מאוד רזה, מרגישים את העצמות. הוא נושם בכבדות כשהוא שוכב ולפעמים קם ונושם כאילו אחרי ריצה ארוכה, יש לו קצב פעימות לב מואץ גם בשכיבה (הרבה יותר מבדרך כלל). הוא כל הזמן מחפש מקום קר לשכב (רצפה) ולא מוכן לשכב על המיטה שלו או על השטיח. הוא הולך ונדמה שהוא מתנדנד טיפה ורגליו האחוריות לא דורכות בצורה יציבה. הוא חולה במשהו? זה מסוכן, איך אני יכולה לעזור לו? תודה

25/01/2012 | 12:47 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אני מאוד מקווה שאת לא שואלת ברצינות. מאחר והתנסחותך רהוטה ואינטלגנטית קשה לי להאמין שאת לא מתלוצצת ואין ציניות בשאלה! ואם ובמקרה את לא, התשובה היא לאור מה שאת מתארת (את עוד שואלת אם הוא חולה במשהו ??) הוא הולך למות !קחי אותו ובשיא המהירות לרופא וטרינר. אולי עוד אפשר לעשות משהוא עבור היצור המסכן.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים