המלצה למזון חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/01/2012 | 20:16 | מאת: שרון

רציתי לבקש אם תוכל להמליץ לי על מזון מומלץ לגור חתולים בן חודשיים מגזע בריטי כחול המליצו לי על Earthborn-holistic אך אני לא משוכנעת שזה המזון הטוב ביותר לחתול שלי. תודה.

01/01/2012 | 23:24 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לצערי אני לא מכיר את המזון שאת מציינת. קצב כניסת המזונות לארץ מסוגים שונים ועם שמות משונים הוא מהיר ובלתי ניתן למעקב. על מנת לא להתגלח על זקנם של אחרים אני ממליץ על המוכר והידוע. ולשאלתך רויאל ,יוקנובה פרופלאן לפי כל סדר שתבחרי. כמובן מותאם לגור חתולים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים