פרו פלאן

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/11/2011 | 19:39 | מאת: דני

ברשותי בוקסר בן 7. מזיל ריר מיימי רוב הזמן. מאכיל אותו בפרו פלאן עוף עם אורז. השקים מגיעם (בניגוד לארה"ב) לא חתומים כפי שהם יוצאים מהמפעל וגם חסר בהם אבזר לכלב. אני חושד שפותחים כאן את השקים ואולי נכנסים לחות ועובש??? פניתי ליבואנית ומתחמקים. האם יש טעם להחליף מזון?

18/12/2011 | 07:28 | מאת: ד"ר איתן ברנע

צר לי שאני עונה כל כך באיחור . אני לא אוהב את התחמקות היבואן והמפיץ מפניותך. בכל אופן יש רופא וטרינר שאחראי למוצר ושמו בישראל דר' אייל נחמיאס . אתה מוזמן למצוא את פרטיו באינטרנט ולפנות אליו. אני בטוח שהוא יענה לך

מנהל פורום תזונת בעלי חיים