תזונה והריון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

16/03/2011 | 15:21 | מאת: יוסי

ד"ר שלום הכלבה שלי בת 4 והיא בשבוע השלישי להריון והיא כל הזמן אוכלת מזון גורים עכשיו אני מוסיף לה שימורים לאוכל היבש רציתי לברר מה כמות האוכל שצריכה לאכול כלבה בהריון כמה בקילוגרמים? והאם להשאר עם מזון הגורים ? תודה יוסי

29/03/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כאשר הכלבה מניקה מומלץ להאכיל בהאכלה חופשית.לא ברור מדוע אתה מאכיל כל הזמן במזון גורים . ההמלצה היא על מזון בוגרים בגיל המצויין. לאחר ההמלטה ומסירת הגורים חוזרים למזון בוגרים

29/03/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כאשר הכלבה מניקה מומלץ להאכיל בהאכלה חופשית.לא ברור מדוע אתה מאכיל כל הזמן במזון גורים . ההמלצה היא על מזון בוגרים בגיל המצויין. לאחר ההמלטה ומסירת הגורים חוזרים למזון בוגרים

מנהל פורום תזונת בעלי חיים