אכילת צואת כלב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/02/2011 | 12:03 | מאת: דבורה

שלום רב, ברשותי כלב לברדור בן שנה וחצי שחי בתוך הבית. כבר כמה פעמים שראיתי שהוא אוכל צואת כלב. הכלב שלי אינו רעב ווטרינר אמר שזה משהו פסיכולוגי אצל הכלב וזה אכן חריג. רציתי לשאול מהי תופעה זו שהכלב יאכל צואה? מה הכוונה שזה פסיכולוגי? תודה מראש על תשובתך.

17/02/2011 | 12:37 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום דבורה קיימות סיבות מסיבות שונות לאכילת צואה. אם הוטרינר קבע שמדובר במשהוא פסיכולוגי כדאי שהוא יסביר לך למה כוונתו. על מנת למנוע את ההרגל הדוחה , טפטפי טבסקו או חומר חריף אחר על הצואה. מבטיח לך שהוא ינסה עוד פעם או פעמיים ובזה זה יסתיים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים