טיפול בסרטן

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/11/2010 | 13:28 | מאת: אחינועם

כלבתי כלבת בוקסר בת 6 לפני כשנתיים עברה ניתוח להסרת גידולים סרטניים קרצינומה של העטינים., לאחר מכן עברה פעם נוספת ולצערי גיליתי גידול נוסף די גדול.לדעת הרופא אין טעם להסיר לה שוב את הגידול. שמעתי על ,תוסף מזון בשם PROTOCEL.האם ידוע לך משהו עליו? כמו כן התחלתי לתת לה מיצי ירקות ירוקים. האם יש כאלה שמסוכנים לכלב ? ( מצאתי במקום מסויים שברוקולי מסוכן ובמקום אחר שהוא טוב ואינני יודעת למי להאמין. ) אודה לך מאד על תשובתך המהירה

19/12/2010 | 22:18 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אין לי מידע ונסיון לגבי טיפולים אלטרנטיבים.כך שכל הנושא התזונתי שציינת זר לי. אני מכיר בטיפולים כירורגים הקרנות וטיפולים כימיוטרפיים. גם גידולי אטין במידה ולא מתפשטים לאזורים שונים בגוף , מטופלים היטב על ידי הסרה כירורגית

מנהל פורום תזונת בעלי חיים