כלבה משמינה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

15/10/2010 | 10:51 | מאת: שיר

שלום,יש לי כלבה לברדורית מעורבת בת 3 עם בעיית משקל. אני נותנת לה אוכל דיאטתי כבר מעל שנה בלי פינוקים מהצד ומוציאה אותה להליכות וריצות והיא ממשיכה להשמים כיום היא שוקלת 37 עשו לה בדיקות דם שיצאו תקינות. הוטרינר שלי אומר שהפתרון זה רק לקנות את האוכל ממנו שקניתי אותו בעבר ובאמת היא ירדה במשקל אך זה מאוד יקר לי רציתי לדעת אם יש אוכל שאתם ממליצים עליו או משהו נוסף שאפשר לבדוק?

15/10/2010 | 13:09 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שיר, בנושא זה המשוואה מאוד פשוטה . רמות האנרגיות הנכנסות (במזון) גבוהות מהאנרגיה שיוצאת = השמנה. וכמובן ההפך הוא הנכון. לפיכך צריך לשים לב למה שניכנס לה לפה.ספרי לי מה נתת לה בעבר שהוריד את משקלה ואחפש לך מזון יותר זול.

16/10/2010 | 22:08 | מאת: שיר

נתתי לה את הom של פורינה שזה מה שהוטרינר שלי המליץ לי כל אוכל דיאטתי אחר שניסיתי שלא מהוטרינר גרם לה להשמנה.כמובן שאני דואגת לה ורוצה שתוריד במשקל כדי שלא יהיו בעיות בריאותיות אחרות אך אני אשמח לחוודענוספת ואולי המלצה על אוכל אחר.תודה רבה!

מנהל פורום תזונת בעלי חיים