מה להביא לה לאכול מה מומלץ?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/09/2010 | 01:51 | מאת: אסתר

שלום יש לי כלבה פיקינז בת איזה שנה ו4 חודש וכשקנינו אותה היא היתה בת חודשיים והחלנו לתת לה אוכל של כלבים וניסינו את כול המאכלים אבל היא פשוט לא היתה נוגעת כול פעם חברה אחרת ופשוט לא נוגעת! וההורים שלי התחילו לתת לה במקום אוכל של כלבים אוכל של בני אדם בשר וקציצות ודגים האם מותר לכלב אוכל כזה???

27/09/2010 | 16:34 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מומלץ על ידי כל המבינים לא לתת לכלב מזון המיועד לבני אדם. אין אפשרות לכסות במדוייק את כל המרכיבים הדרושים לכלב , גם מבחינת כמות וגם מבחינת גיוון. כלבתכם "עובדת" עליכם בכך שהיא לא נוגעת במזון מסחרי , אתם נשברים ונותנים לה מזון ביתי. השיטה היא לא להכנע , לקנות מזון איכותי להניח בקערה ולסובב את הגב. כאשר היא תהיה מאוד רעבה היא תאכל. עדיין לא ראית כלב שמת מרעב כשצלחתו מלאה. ד

מנהל פורום תזונת בעלי חיים