כמות מזון לכלב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

04/07/2010 | 13:48 | מאת: ל

שלום יש לי גולדן רטריבר בן 3.5 במשקל של 47 ק"ג (הוא קצת שמן,)הייתי מעוניין לדעת עד כמה משמעותיים ההבדלים מבחינת חברות המזון לבריאות הכלב (ההבדל בין ריגל ןפרופלאן לבונזו או דוגלי.כמו כן הייתי מעוניין לדעת את הכמות אשר יש להאכיל את הכלב (כיום הוא אוכל כ400 גרם ביום +שאריות של אוכל ביתי)

09/07/2010 | 07:42 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שאלתך כללית מאוד ואנסה לענות באופן כללי. כמו בכל דבר שגם קשור למזון יש איכותי ויש פחות איכותי ויש מזיק.קיימים מזונות בשוק שהם מאוד איכותיים - הווה אומר עשויים מחמרי גלם טובים האיזון בין המרכיבים נכון וטוב וכמות המרכיבים מתאימה לשלב ולפעילות של הכלב או החתול.לגבי שאלתך השניה גם כאן כמובן שאין תשובה כל חברה מייצרת מזון אחר מבחינת רמות אנרגיה ולכן 400 גרם של מזון מסוג אחד אינו שווה לאותה כמות של מזון מסוג אחר

מנהל פורום תזונת בעלי חיים