צואה רכה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/04/2010 | 12:12 | מאת: נעמה

00000540543307069יש לי כלב מעורב גדול בן שנתיים וחצי. הצואה שלו רכה. הוטרינר בדק דגימת צואה ולא מצא טפילים. החלפנו לו מספר סוגי אוכל (אוריג'ן, בלקווד, נוטרם, ריגל סנסיטיב). בכל פעם זה מתייצב לתקופה ואז הקיבה מתרככת שוב. אנחנו לא נותנים לו שטויות, והוא לא אוכל זבל בחוץ. הוטרינר המליץ על יוקנובה דרמטוזיס אבל קראנו שזה עוזר לבעיות עור. איזה אוכל יכול להתאים לו?

09/04/2010 | 20:50 | מאת: ד"ר איתן ברנע

את יוצאת מנקודת הנחה שמדובר בבעיה שקשורה למזון אני מכיר עוד הרבה מאוד גורמים לצואה רכה.לצערי אתר אינטרנט אינו תחליף לבדיקות רפואיות מקיפות. ואם כבר את המזון "האשמת" הייתי מנסה מזון המיועד לבעיות מערכת העיכול כמו אינטסטינל או יותר מזה מזון היפואלרגני (על מנת לשלול היפרסנסיביליטי למזון).דרמטוזיס כשמו כן הוא מיועד לבעיות עור ופרווה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים